Naan-leivad, Paleo stiilis

Vaid kolmest komponendist koosnevad õhukesed leivad on gluteenivabad ning sobivad ka Paleo-toitujatele. Serveeri erinevate India roogadega. 

Kogus
2 suurt või 4 väiksemat
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Leib/sai
Lisategevused

Koostisosad

1.25 dl jahvatatud mandleid või mandlijahu

1.25 dl tapiokijahu

2.5 dl kookospiima

Valmistamine

Sega kõik ained omavahel. Kuumuta praepann mõõdukal kuumusel. 

Kui valmistad suuri naane, siis kalla pool tainast pannile ja prae, kuni pannkook küpsedes kerkib ja veidi kuivemaks muutub. Siis pööra ringi ning küpseta ka teiselt poolt. 

Väiksemate naanide jaoks tõsta pannile lihtsalt vähem tainast. 

Allikas: My Heart Beets

LISA KOMMENTAAR