Veganid, laktoositalumatud - ja kookosesõbrad - võivad magustoitude kaunistamiseks teha vahukoort hoopis kookospiimast! Kookosvahukoor tuleks valmistada vahetult enne serveerimist, sest seistes kipub see "nutma" (eraldab kookosvett).
Pane kookospiimapurk või -pakk külmkappi ja jäta sinna mõneks tunniks jahtuma, soovitavalt üle öö.
Võta kookospiimapurk külmkapist välja, ära raputa! Ava purk ja ettevaatlikult võta lusikaga see paks kookoskreemiosa pakist välja. "Kookosvesi" jätta purki, seda ei ole praegu vaja (pane nt smuutide sisse)!
Pane see paks kookoskreem kaussi ning vispelda elektrimikseriga kohevaks, umbes 3-5 minutit tugeval kiirusel. Soovi korral lisa maitseks suhkrut või vanillisuhkrut.
Kookosvahukoor
Veganid, laktoositalumatud - ja kookosesõbrad - võivad magustoitude kaunistamiseks teha vahukoort hoopis kookospiimast! Kookosvahukoor tuleks valmistada vahetult enne serveerimist, sest seistes kipub see "nutma" (eraldab kookosvett).