Tomati-ravioolivorm rukolasalatiga

Kiire "libalasanje", mida võib teha nii ravioolide kui ka tortelliinidega. Kõrvale paku rukolasalatit. 

Tomatikastme võid teha ise lemmikretsepti järgi või kasutada meelepärast valmiskastet. 

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

Kiire vormiroog:

500 g tortelliine või ravioole

800 g tomatikastet

100 g riivitud parmesani

250 g (pühvlipiimast) mozzarella juustu

Rukolasalat:

karbitäis rukolalehti

4 sl piiniaseemneid

0.5 dl oliiviõli

1 sl siirupist palsamiäädikat

meresoolahelbeid

musta pipart

Valmistamine

Tomati-ravioolivorm: Kuumuta ahi 175 kraadini. Rebi mozzarella väiksemateks tükkideks. Riivi parmesan. 

Laota veidi tomatikastet väiksema ahjuvormi põhjale. Laota peale ravioole või tortelliine, siis juustu ja tomatikastet. Kõige peale pane tomatikastet ja parmesani. 

Küpseta ahjus umbes 35 minutit. 

Rukolasalat: Rösti piiniaseemned kuival praepannil, tõsta salatikaussi. Lisa õli, palsamiäädikas ja maitseained. Lisa pestud ja hoolikalt kuivatatud salatilehed, sega kastmega läbi. Serveeri koos tomativormiga. 

Allikas: Glorian Ruoka & Viini, 1/2014

LISA KOMMENTAAR

Heidy EK @ FB
postitatud 23.03.2014 14:50

ravioolisöök tehtud, võeti topeltports. sellised söögid siin lähevad - ju on kogu kamp eelmises elus Itaaliast pärit :)

Maimu @ FB
postitatud 25.03.2014 09:13

üks viimase aja lemmikutest.