Pappardelle vorsti, apteegitilli ja punaveiniga

Poole tunniga valmiv pastaroog, mille tegemisel on vaja kvaliteetseid sealihast toorvorste. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

oliiviõli

6 kvaliteetset sealihast toorvorsti

1 tl apteegitilliseemneid

1 viilutatud küüslauguküüs

suur klaasitäis punast veini

400 g purk konservitud tomateid

300 g pappadrelle makarone

Valmistamine

Kuumuta 2 sl oliiviõli suurel mittenakkuval pannil. Murra sealihavorstikesed väikesteks tükkideks ja pruunista need pannil ümberringi.  

Lisa apteegitilliseemned ja küüslauk, prae minut aega. Lisa punavein ja lase paar minutit tugeval tulel. Lisa tomatid, siis lase 15-20 minutit podiseda, kuni kaste pakseneb. 

Samal ajal keeda pappadrelle pakendi juhiste järgi al dente. Nõruta, sega valmis kastmega ning serveeri. 

Allikas: Olive Magazine

LISA KOMMENTAAR