6 kvaliteetset sealihast toorvorsti
1 tl apteegitilliseemneid
1 viilutatud küüslauguküüs
suur klaasitäis punast veini
400 g purk konservitud tomateid
300 g pappadrelle makarone
Kuumuta 2 sl oliiviõli suurel mittenakkuval pannil. Murra sealihavorstikesed väikesteks tükkideks ja pruunista need pannil ümberringi.
Lisa apteegitilliseemned ja küüslauk, prae minut aega. Lisa punavein ja lase paar minutit tugeval tulel. Lisa tomatid, siis lase 15-20 minutit podiseda, kuni kaste pakseneb.
Samal ajal keeda pappadrelle pakendi juhiste järgi al dente. Nõruta, sega valmis kastmega ning serveeri.
Allikas: Olive Magazine
Pappardelle vorsti, apteegitilli ja punaveiniga
Poole tunniga valmiv pastaroog, mille tegemisel on vaja kvaliteetseid sealihast toorvorste.