Näkileivad juustuga

Rukkijahust näkileibadele annab mõnusa maitse Valio Forte Speciale juust. Retsepti autor on Neikidi peakokk Koit Uustalu.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

200 g rukkijahu (mul oli täisterajahu)

50 g Valio Forte Speciale juustu

maitse järgi kuivatatud ürte - nt

tüümiani või punet või basiilikut

2 muna

3 sl oliiviõli

soola

Valmistamine

Riivi juust peene või keskmise jämedusega riiviga. 

Sega komponendid mikseris omavahel. Rulli taigen nii õhukeseks, kui võimalik. 

Küpseta 180-kraadises ahjus 8-10 minutit. 

LISA KOMMENTAAR

Aniitram
postitatud 17.12.2013 11:19

Juustusõbrale maitsevad kindlasti! Minu jaoks jäid natuke liiga tihked, küpsiselised, aga mees pistis pannitäie mõne minutiga pintslisse :)

Kairi
postitatud 20.12.2013 12:32

Kas juust tuleks taignasse peenelt riivitult panna?

Pille
postitatud 13.01.2014 10:56

Kairi, mina riivisin jämedalt, et oleks natuke juustusemaid tükke, aga see on tegelikult täitsa maitse asi.