Riisipuder ploomidega

Ahjus küpsetatud magus riisipuder ploomidega.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

3 dl sõmerat riisi

2 dl tükeldatud musti ploome

3 sl suhkrut

soola

1.5 l piima

Valmistamine

Määri umbes 2,5-liitrine ahjuvorm võiga. 

Sega kausis riis, maitseained ja ploomitükid. Vala ahjuvormi ja vala piim peale. 

Küpseta 175-kraadise ahju keskosas 45 minutit. Sega riisipuder läbi, kata vorm fooliumiga ja küpseta veel 45 minutit.

Loe veel:

Retsept on ajakirjast Head Isu 12/1996

LISA KOMMENTAAR

Aire1
postitatud 08.01.2010 09:02

Soojalt eriti ei maitsenud aga külmalt oli väga hea. Olen ainuke kes sööb riisi magusal kujul, tegin pool portsu aga ikka sai palju. Tõenäoliselt saab täna õhtul osa putru pannkookideks.