Sega suhkur pehme võiga, klopi juurde muna. Sega jahu, jahvatatud
mandlid, vanillsuhkur ja küpsetuspulber omavahel, lisa segu või-
suhkruvahule. Sega.
Suru tainas jahuste käte abil võiga määritud pirukavormi põhjale ja äärtele.
Pese ja koori rabarbrid, lõika väikesteks tükkideks. Puista tainapõhjale ja raputa peale suhkrut ja jahvatatud mandelid.
Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit.
Serveeri vanillikastme, vahukoore või pehme jäätisega.
Retsept on Sami Mailia raamatust "Muumimamma kokaraamat". Pildi tegi QSTI.
Selline tavaline ja alati hea rabarberipirukas, mille muudavad natuke erilisemaks nii taignasse segatud kui rabarberitele riputatud jahvatatud mandlid. Kodutehtud vaniljejäätisega maitses nagu üks õige suvealguse magustoit.
Väikese Myy rabarberipirukas
Just selline rabarbripirukas maitseb Muumi-raamatu väikesele Myyle :)