Šokolaadi-kitsejuustutrühvlid

Kui soovid hoida trühvleid toatemperatuuril, siis kasuta kindlasti tempereeritud šokolaadi. 

Vaata ka Avallone joogisoovitust allpool!

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

150 g tumedat šokolaadi

150 g pehmet kitsejuustu

1-2 sl mett

veeretamiseks kakaopulbrit

Valmistamine

Sulata šokolaad ettevaatlikult mikroahjus või vesivanni kohal. Sega juurde toasoe kitsejuust ja mesi. Lase külmkapis tunnike-kaks taheneda.

Veereta juustu-šokolaadisegust väikesed pallikesed ja veereta neid kakaopulbris, tuhksuhkrus või jahvatatud mandlites.

Kui soovid, võid trühvlid esmalt tempereeritud šokolaadi sisse kasta ja siis kaunistada. Hoia serveerimiseni jahedas.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR

Joogisoovitus

Château de Montifaud X.O.

Värvuselt merevaigu tooni. Aroomis on tunda vaniljet, kohvi, kuvatatud aprikoosi. Maitse on täidlane, vürtsikas, pika järelmaitsega.

Tootja: Château de Montifaud
Maaletooja: Avallone