Pudista küpsised kaussi, lisa kakaopulber ja murendatud halvaa.
Sulata või, lase veidi jahtuda. Sega juurde fariinsuhkur ja hapukoor, sega ühtlaseks. Kalla küpsistele ja sega taas. (Kui segu väga kuiv on, lisa sörts piima).
Lisa punased sõstrad ning sega õrnalt läbi.
Vala mass küpsetuspaberile või toidukilele, vormi sellest piklik vorst ja suru see tihedaks rulliks. Keera paberisse/kilesse ja hoia külmkapis vähemalt 5 tundi, soovitatavalt üle öö.
Serveerimiseks lõika u 2-3 cm paksusteks viiludeks. Soovi korral kaunista pealt marjadega.
Angeelika Kangi retseptiidee, aga veidi timmitud. Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Sõstra-küpsisekook halvaaga
Angeelika Kangi retsept. Maitseb nagu Kirju Koer sõstardega.