Prantsuse praekartulid

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

väiksemaid värskeid kartuleid

2-3 sl pruunistatud võid

soola

hakitud tilli

hakitud küüslauku

hakitud basiilikut

Valmistamine

Kaabi kartulitelt koor ja pane terved kartulid praepannile, kus on 2-3 sl pruunistatud võid. Praadimise ajal pööra kartuleid nii, et need muutuksid ümberringi pruuniks.

Vajadusel lisa veel võid, kuid jälgi, et rasvainet liiga palju ei saaks.

Prae kartuleid umbes 15 minutit.

Riputa küpsetele kartulitele soola ja hakitud tilli või küüslauku või basiilikut.

Serveeri grillitud liha või värskelt soolatud lõhega.

Retsept ilmus Kodukirja Kartuliraamatus (Prantsusepäraselt praetud kartulid). Pildi tegi GEA.

LISA KOMMENTAAR