Kataifi tainaniitidesse mässitud ja praetud krevetid.
350 g tooreid hiidkrevette
100 g kataifi-tainast
1 muna
paar näpuotsatäit tšillipulbrit
soola
sörts vett
Vajadusel sulata, koori ja puhasta krevetid.
Löö muna kaussi, lisa tšillipulber, sool ja u 1 tl vett.
Kasta krevetid ühekaupa tainasse, seejärel keri paar kataifi-taina riba ümber iga kreveti.
Praadimiseks kuumuta pannil õli ja prae krevette 1-2 minutit mõlemalt poolt, kuni krevetid on värvi muutnud ja tainas kenasti krõbe ja kuldne.
Serveeri nt laimimajoneesiga.
Getter Madisoni retsept ilmus ajakirjas "Naisteleht" (24.7.2019, mugandatud)
Kataifi-tainas krevetid
Kataifi tainaniitidesse mässitud ja praetud krevetid.