Marineeritud pommuviilud

Toskaana köögist pärit roog. Mõnus antipasto, mis sobib imehästi krõbeda küüslaugusaia ehk fettunta peale.  

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Valmistamine

Lõika pommu pikuti hästi õhukesteks viiludeks. Puista peale soola ning lase sõelal umbes 30 minutit nõrguda. See pehmendab pommuviile. Nõruta korralikult.

Prae pommuviilud õlis mõlemalt poolt küpseks VÕI pintselda kergelt õliga ning küpseta 200-kraadises ahjus mõlemalt poolt kuldseks.

Laota küpsetatud pommuviilud vaagnale, puista peale küüslauguviilakad, tšillihelbed ja maitsesta soolaga. Nirista peale oliiviõli.

Retsept ilmus ka raamatus "Nami-Nami. Maailma maitsed 1" (Varrak, 2013), foto tegi Juta Kübarsepp. 

LISA KOMMENTAAR