Dina Aarma soovitab: "Valmistamiseks sobivad hapud ja magushapud õunad, ka mahakukkunud õunad. Chutney on India köögist pärit vürtsikas paks kaste/salat. Kasutatakse praetud või grillitud liha- ja kalaroogade juurde. Õuna-chutney on eriti sobiv liharoogadele."
Mehele maitses nii hästi, et pani kohe terve väikse purgi juustu kõrvale nahka. Ütles, et tehku ma sellist veel.
Enda jaoks tundus aga liialt magus ja pähkel häiris. Ise paneksin vähem suhkrut ja jätaksin mandlid välja. Ja mingist maitseainest oli ka nagu puudus. Võibolla olen lihtsalt harjunud tugevamate maitsebukettidega.
Mulle tundus samuti, et midagi oli nagu puudu. Natuke oleks võinud krehvtisem olla, aga muidu täitsa mõnus. Rosinad ja mandlilaastud ei häirinud. Verivorstiga sobis päris hästi :)
Õunatšatni
Dina Aarma soovitab: "Valmistamiseks sobivad hapud ja magushapud õunad, ka mahakukkunud õunad. Chutney on India köögist pärit vürtsikas paks kaste/salat. Kasutatakse praetud või grillitud liha- ja kalaroogade juurde. Õuna-chutney on eriti sobiv liharoogadele."