Kokteilkaste krevettidele (Marie Rose kaste)

Väga maitsev kaste krevetisalatile. Mary Rose kaste (tuntud inglise keeles kui Marie Rose sauce, cocktail sauce, seafood sauce) on Briti köögis armastatud külm kaste, mille tegi populaarseks Briti kokk Fanny Cradock 1960ndatel.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
alla 30 minuti
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

200 ml head majoneesi

2 sl ketšupit

0,5 tl Cayenne'i pipart või paprikapulbrit

sörts Tabascot

sörts Worcesteri kastet

2 tl konjakit või brändit

sörts sidrunimahla

soola ja musta pipart

Valmistamine

Pane majonees, ketšup, Cayenne, Tabasco ja Worcesteri kaste kaussi ning vispelda ühtlaseks pehmeks roosaks kastmeks. 

Lisa brändi ja sidrunimahl, siis maitsesta soola-pipraga. 

Pane serveerimiskaussi, puista peale veel veidi Cayenne'i või paprikapulbrit. 

Retsept mugandatud siit.

LISA KOMMENTAAR