Kuumuta õli vokkpannil või suurel pannil. Hauta hakitud sibul ja küüslauk õlis klaasjaks.
Lisa tükeldatud kanafileed ja prae 2 minutit. Lisa õhukesed porgandiviilud ja seened, küpseta paar minutit. Maitsesta paprika- ja tšillipulbri, tomatipüree ja magusa sojakastmega. Hauta umbes 1 minut, kuni porgand ja seened on küpsed.
Sega juurde keedetud riis. Kuumuta roog hoolega läbi ja serveeri kohe.
Serveerimisel võid tõsta roale omletiribasid.
Nipid ja soovitused:
Gluteenivaba versiooni jaoks kasuta gluteenivaba märgitusega Tamari sojakastet.
Asendasin retseptis nimetatud seened lisakoguse köögiviljadega. Juurde pakkusin eestipäraseid köögivilju, karulaugupestot (sobis väga hästi) ja suts vürtsikat Sambal oelekit.
Nasi Goreng kana ja seentega
Nasi Goreng tähendab indoneesia ja malai keeles 'praetud riisi' ning on Indoneesias väga populaarne roog. Siin kana ja seentega variant.