Mehhiko kakao

Mehhiko kakao erineb tavalisest kuumast kakaojoogist selle poolest, et sisaldab nii vanilli kui ka tšillit.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

7.5 dl piima

1 vanillikaun

120 g kakaopulbrit

120 g suhkrut

2.5 dl vett

0.5 peenestatud tšillikauna

3 sl mett

soola

Valmistamine

Kuumuta piim ja pikuti poolitatud vanillikaun keemiseni. Eemalda vanillikaun. Lisa kakaopulber, suhku ja vesi. Kuumuta. Maitsesta tšilli, mee ja soolaga.

Retsept on saksa ajakirjast Journal für die Frau 25/1996. Pildi tegi KÄTRIN.

LISA KOMMENTAAR

Kätrin
postitatud 23.08.2010 22:49

Minule meeldib kakao/kuum shokolaad tšilliga väga! Eriti külmal õhtul võib soojenduseks ka kaneeli lisada!