Lõika liha suuremateks kuubikuteks. Pruunista lihakuubikud ümberringi võis tugeval kuumusel.
Lisa potti hakitud sibul, küüslauk ja kuubikuteks lõigatud kartulid. Seejärel lisa tomatipüree. Maitsesta roog pipraseguga ja kuumuta veel paar minutit.
Vala juurde vein ja puljong ning hauta nõrgal tulel 1 tund. Maitsesta soola ja pipraga.
Pereköögi retsept (11/1997, Loomalihahautis). Pildi tegi VIKE.
Suurepärane hautis, liha läks imepehmeks ja maitses hästi. U 900 g liha pruunistamiseks kasutasin 100 g võid. Veini lisasin 200 ml. Paar kartulit panin ka rohke, kuid vabalt oleks võinud veel panna, sest liha oli ikka ülekaalus.
Veiselihahautis
Hautatud veiseliha sibula, tomatipüree ja kartulitega. Maitset annavad vein, puljong ja piprasegu.