Suitsukana-hapukoorepannkoogid

Pontsakad suitsukanapannkoogid sobivad söömiseks igal aastaajal!

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

200 g nisujahu

0.25 tl söögisoodat

näpuotsaga soola

250 g hapukoort

2 muna

200 g suitsukana (puhastatud kaal)

Valmistamine

Sega kuivained omavahel. Lisa segades juurde munad ja hapukoor. 

Tükelda suitsukana peeneks, lisa tainale. Piserda pann kergelt õliga, siis tõsta lusikaga tainast pannile. Küpseta pannkoogid mõlemalt poolt kuldpruuniks. 

Nipid ja soovitused:

  • Võid pool nisujahust asendada odrajahuga. Suitsukana asemel proovi ka suitsukala. 

Retsept on mugandatud Ragne Värki ja Andra Kalda raamatust "Retseptisahtel käsitöökapis" (Varrak, 2013)

LISA KOMMENTAAR

Annika K @ FB
postitatud 17.06.2013 14:35

hetkel just lõpetasin suitsukanaga pannkookide tegemise - no on head alles!

Farah
postitatud 18.10.2016 15:34

Ei meeldinud

Tiina
postitatud 15.04.2020 15:28

Meile meeldisid

Leelo23
postitatud 24.04.2020 12:34

Pannakad tulid imemaitsvad, nende kõrvale nautisime tomati-kurgi salatit kodujuustuga. Ütleksin, et lisaks kiirusele ja lihtsusele JA maitsvusele on see toit ka tervislik, mis on alati boonus.