Üleküpsetatud riisipuder

Ülejäänud riisipudru võib segada mandlite ja rosinatega ning ahjus mõnusaks magustoiduks küpsetada.

Vana kooli klassika :)

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

1 l riisiputru

3 klopitud muna

suur peotäis rosinaid

2 dl 35% rõõska koort

2 tl vanillisuhkrut ja 2 sl tavalist suhkrut

suur peotäis mandlilaaste

Valmistamine

Sega riisipuder, munad, rosinad, rõõsk koor ja suhkrud*. Kalla võitatud ahjuvormi, puista peale mandlilaastud.

Küpseta 200kraadise ahju keskosas 30 minutit, kuni riis on läbi kuumenenud ja vormiroog pealt kuldne.

Serveeri kohe või jahtunult moosi, kompoti või kisselliga.

  • Kui Sul on magus riisipuder, siis võid suhkru lisamata jätta.
LISA KOMMENTAAR