Ülejäänud riisipudru võib segada mandlite ja rosinatega ning ahjus mõnusaks magustoiduks küpsetada.
Vana kooli klassika :)
1 l riisiputru
3 klopitud muna
suur peotäis rosinaid
2 dl 35% rõõska koort
2 tl vanillisuhkrut ja 2 sl tavalist suhkrut
suur peotäis mandlilaaste
Sega riisipuder, munad, rosinad, rõõsk koor ja suhkrud*. Kalla võitatud ahjuvormi, puista peale mandlilaastud.
Küpseta 200kraadise ahju keskosas 30 minutit, kuni riis on läbi kuumenenud ja vormiroog pealt kuldne.
Serveeri kohe või jahtunult moosi, kompoti või kisselliga.
Väga-väga maitsev! Soovitan proovida. Rosinaid leotasin ma enne rummis, maitse ja pehmuse pärast. :)
Üleküpsetatud riisipuder
Ülejäänud riisipudru võib segada mandlite ja rosinatega ning ahjus mõnusaks magustoiduks küpsetada.
Vana kooli klassika :)