Ülejäänud riisipudru võib segada mandlite ja rosinatega ning ahjus mõnusaks magustoiduks küpsetada. Vana kooli klassika :)
Ülejäänud riisipudru võib segada mandlite ja rosinatega ning ahjus mõnusaks magustoiduks küpsetada.
Vana kooli klassika :)
1 l riisiputru
3 klopitud muna
suur peotäis rosinaid
2 dl 35% rõõska koort
2 tl vanillisuhkrut ja 2 sl tavalist suhkrut
suur peotäis mandlilaaste
Sega riisipuder, munad, rosinad, rõõsk koor ja suhkrud*. Kalla võitatud ahjuvormi, puista peale mandlilaastud.
Küpseta 200kraadise ahju keskosas 30 minutit, kuni riis on läbi kuumenenud ja vormiroog pealt kuldne.
Serveeri kohe või jahtunult moosi, kompoti või kisselliga.
Üleküpsetatud riisipuder
Ülejäänud riisipudru võib segada mandlite ja rosinatega ning ahjus mõnusaks magustoiduks küpsetada.
Vana kooli klassika :)