Hele-Mai räimed sidruni ja sibulaga

Endise Eesti Naise köögitoimetaja ja tuntud fotograafi Hele-Mai Alamaa retsept on pärit tema kokaraamatust "Armastan süüa, teiega koos" (2012)

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

300 g värsket räimefileed

2 (punast) sibulat

2 sidruni mahl

oliiviõli

soola ja musta pipart

Valmistamine

Aseta räimefileed karpi kihiti sibularõngastega. Pigista peale sidrunimahla ja jahvata ohtralt värsket pipart, raputa soola.

Vala julgelt üle oliiviõliga ja aseta ööpäevaks jahedasse maitsestuma. 

Pildi tegi ITAKENE.

LISA KOMMENTAAR

Itakene
postitatud 03.05.2013 14:57

Soola ja pipart võib tõesti julgelt panna, leivaga väga mõnus hommikukohvi kõrvale.