Kaseleheahvenad

Kevadine ahvenaroog.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 suurt ahvenat

soola ja musta pipart

kaselehti või -oksi

võid

Valmistamine

Roogi ja loputa ahvenad, kuid ära eemalda soomuseid! Maitsesta kalad seest ja väljast soola-pipraga. Täida ahvenad kaselehtedega ja pane peale võitükikesi.

Määri neli suurt kahekordset fooliumilehte võiga ja laota neile kaselehti. Tõsta kaald kaselehtede peale ja keera fooliumid tihedateks pakkideks. 

Grilli umbes 20 minutit. Keera pakid küpsetamise poole peal ringi. 

Loe veel:

Retsept on mugandatud ajakirjade Kodu & Aed ning Kodutohter 2017. a. retseptikalendrist. 

LISA KOMMENTAAR