400 g konservitud purustatud tomatit või tomatipüreed passata
4 dl vett
200 g suitsujuustu
2 dl 10% rõõska koort
soola ja musta pipart
hakitud värsket maitserohelist
Sega potis tomatipüree ja vesi, kuumuta keemiseni. Lisa kooritud ja tükeldatud suitsujuust ning rõõsk koor. Kuumuta suppi tasasel tulel pidevalt segades, kuni juust on sulanud. (Kui kasutad purustatud tomateid, siis püreesta saumikskriga ühtlaseks).
Maitsesta valmis supp soola, pipra ja suhkruga parajaks. Serveerimisel puista peale maitserohelist (fotol petersell).
Väga hea retsept! Kohati vedel, nii et lisasin ühe suure tomati juurde ja püreestasin
Tõesti lihtne ja ülikiirelt valmiv supp. Püreestasin suppi siis kui juust oli enam-vähem sulanud, jäi täiesti tükkideta pehme püree. Maitsev!
sai järgi proovitud, väga hea!:)
Paras üksi nahka panna- kahele jagub kenasti. Eelroana 4le mõeldav :) Asi võis olla muidugi ka liiga heas supis...
aitäh, retsepti eest. Väga maitsev sai! :)
Väga maitsev supp.
Tomati-suitsujuustusupp
Kiirestivalmiv ja lihtne supike. Mina kasutasin tavalist suitsujuustu, aga proovida võib ka suitsumaitselise määrdejuustuga.