Kanakintsud sinepi ja vahtrasiirupiga

Dijoni sinepi, rosmariini ja vahtrasiirupiga maitsestatud kanakintsud meeldivad eelkõige muidugi sinepisõpradele.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

600 g luude ja nahata kanakintsu

soola ja musta pipart

5 sl Dijoni sinepit

4 sl kvaliteetset vahtrasiirupit

1 sl riisiäädikat

2 tl hakitud värsket rosmariini

Valmistamine

Kuumuta ahi 220°C.
Maitsesta kanakintsud mõlemalt poolt soola-pipraga, siis laota üksteise kõrvale sügavasse ahjuvormi.
Vispelda kausis omavahel sinep, vahtrasiirup ja riisiäädikas. Kalla kaste kanakintsudele ning keera kanakintse kastmes nii, et need oleksid ühtlaselt kastmesed.
Küpseta ahjus umbes 40 minutit, kuni liha on küps ning pealt kergelt pruunistunud. Poole küpsetamise ajal võiksid kanatükke kastmega korra niisutada.
Puista valmis kanale hakitud rosmariini, lase 5 minutit maitsestuda ja serveeri.

Retsept on mugandatud USA kokaraamatust "The I Love Trader Joe's Cookbook: 150 Delicious Recipes Using Only Foods from the World's Greatest Grocery Store." Pildi tegi ÜLLEKAS.

LISA KOMMENTAAR

Ene
postitatud 18.07.2012 18:02

väga hea retsept.

Üllekas
postitatud 01.10.2012 16:37

Kanakintsud sinepi ja vahtrasiirupiga tegin tavalistest kanakoibadest. Mulle meeldis tekkinud kaste kohe väga.