Grillitud lamba ribiplaat tähtaniisi ja muu põnevaga

Lamba ribiplaat on müügil väga soodsa hinnaga ning sellest saab maitsva roa.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g noorlamba ribiplaat

Marinaad:

1 sl mett

1 sl austrikastet

2 hakitud küüslauguküünt

1 tähtaniis

soola ja musta pipart

Valmistamine

Sega hakitud küüslauk, tähtaniis, mesi, austrikaste ja sool-pipar omavahel; hõõru saadud maitsesegu lamba ribiplaadile. Lase 20-30 minutit maitsestuda. 

Küpseta 175kraadises ahjus umbes 60 minutit, kuni lambaliha tuleb ribikontidelt kerge vaevaga lahti ja marinaad on mõnusalt kleepuvaks küpsenud.

Serveerimiseks lõika lamba ribiplaat üksikuteks ribideks.

Loe veel:

Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Kybarsepp
postitatud 16.02.2021 19:12

Väga maitsev!