Tigude ettevalmistus. Pane värsked teod tunniks ajaks sügavkülma. Siis keevasse vette 5 minutiks, siis jahuta jäävees. Siis uuesti 5 minutiks keevasse vette, siis jäävette jahtuma. Seejärel loputa kiiresti ja nõruta hoolega.
Kuumuta oliiviõli praepannil madalal tulel. Lisa purustatud ja viilutatud küüslauk ja rosmariin. Kuumuta minut aega.
Lisa veiniäädikas, teod, sool ja pipar. Kata pann õliga ning küpseta umbes 10 minutit, aeg-ajalt segades, kuni teod on küpsed.
Serveeri kohe, kõrvale paku krõbeda koorikuga nisuleiba.
Retsept on mugandatud Maria Benardise raamatust "My Greek Family Table"
Viinamäeteod rosmariini ja küüslauguga
Kreeka retsept, populaarne Kreeta saarel. Söömisel on abiks puidust hambatikud :)