Suvikõrvits mündiga e. zucchini alla scapese

Antonio Carluccio retsept, Napolist pärit antipasto.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 kg suvikõrvitsat

praadimiseks oliiviõli

soola

kimp värsket münti

2 sl oliiviõli

1 sl veiniäädikat

1 viilutatud küüslauguküüs

Valmistamine

Lõika suvikõrvitsad 5 mm paksusteks viiludeks.
Kuumuta pannil õli, prae suvikõrvitsaviilud mõlemalt poolt kuldpruuniks. Tõsta kaussi. Puista peale soola, viilutatud küüslauk ning terved väikesed mündilehed, lisa veiniäädikas ja oliiviõli. Sega kergelt läbi ning lase enne serveerimist paar tundi maitsestuda.

LISA KOMMENTAAR