Praetud tofukuubikud soola-pipraga

Hiina restoranides on menüüs tihti salt and pepper tofu - siin on selle roa lihtne ja kodune variant.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

kõvemat tofu juustu

maisitärklist

soola ja musta pipart

praadimiseks maapähkliõli

Valmistamine

Lõika tofu umbes 2 cm kuubikuteks ning lase köögipaberil taheneda.

Sega maisitärklis soola-pipraga (mõĺemat tunde järgi ja pipart veidi rohkem), siis kasta tahenenud tofukuubikud tärklisesegu hulka.

Kuumuta pannil sentimeetri jagu õli ning prae tofukuubikud ümberringi kuldpruuniks.

Serveeri kohe, kõrvale sobivad erinevad dipikastmed.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Annika Kits
postitatud 16.02.2014 09:46

Tuli päris mönus kröbe kate. Mul oli ysna tahke tofu, sisu jäi veidi tuimavöitu, usun et veidi pehmema tofuga tuleb hörgum, aga tahkega oli see-eest väga lihtne kuubikuid löigata/jahus keerutada/praadida. Maitseks dipikastet kindlasti körvale!

Ilse
postitatud 31.08.2020 11:16

Krõbedad on tõesti, maitse on suht kahvatu aga lemmik dipikastme dippimiseks on väga head.