Crostini suupisted vähisabadega

Väikesed krõbedad saiaviilud vähisaba-toorjuustukreemiga

Kogus
vaagnatäis
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

pikka saia (baguette, ficelle) või ciabatta't

Kate:

200 g toasooja maitsestamata toorjuustu

1 sl puljongikontsentraati (nn fondi) (nt BONG's Touch of Taste Hummerfond)

150 g soolvees vähisabasid

2-3 sl tilli

Valmistamine

Lõika peenike ciabatta vm pikk sai õhukesteks viiludeks. Rösti kuumas ahjus mõned minutid, kuni saiad on kergelt krõbedad.
Nõruta vähisabad hoolega, haki umbes 2/3 nendest peeneks.
Sega kausis toasoe toorjuust, vähipuljongikontsentraat, hakitud till ja hakitud vähisabad. Määri jahtunud saiaviiludele.
Kaunista tervete vähisabade ning hakitud tilliga.

Idee on Rootsi ajakirjandusest.

LISA KOMMENTAAR