pikka saia (baguette, ficelle) või ciabatta't
Kate:200 g toasooja maitsestamata toorjuustu
1 sl puljongikontsentraati (nn fondi) (nt BONG's Touch of Taste Hummerfond)
150 g soolvees vähisabasid
2-3 sl tilli
Lõika peenike ciabatta vm pikk sai õhukesteks viiludeks. Rösti kuumas ahjus mõned minutid, kuni saiad on kergelt krõbedad.
Nõruta vähisabad hoolega, haki umbes 2/3 nendest peeneks.
Sega kausis toasoe toorjuust, vähipuljongikontsentraat, hakitud till ja hakitud vähisabad. Määri jahtunud saiaviiludele.
Kaunista tervete vähisabade ning hakitud tilliga.
Idee on Rootsi ajakirjandusest.
Crostini suupisted vähisabadega
Väikesed krõbedad saiaviilud vähisaba-toorjuustukreemiga