Piparkoogid kitsejuustuga

Väike jõulune amps!

Kogus
16 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

16 piparkooki

200 g kitsejuustu (nt Soignon või Saint Maure)

2-3 sl vedelat mett

peotäis rukolat e. põld-võõrkapsast

purustatud musta pipart

Valmistamine

Lõika kitsejuustust 16 õhukest viilu, aseta need piparkookidele. Nirista peale veidi mett. Laota vaagnale, puista peale mõned rukolalehed ja maitsesta musta pipraga.

Serveeri.

Loe veel:

Retsept on soomlaste Ruokala.net lehelt (Vuohenjuusto-rucolapiparkakut), pildi tegi Martiina

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 17.12.2016 12:48

Kasutasin kreemjat kitsejuustu, mis sobis ka kenasti. Piparkook+kitsejuust+rukola on väga hästi kokku sobiv kombinatsioon. Aga hoiatan- kui osta poest piparkoogid, siis tasuks meega väga tagasihoidlik olla, muidu saab amps liiga magus!