Karrine porgandi-kookospiimasupp

Soojendav karrimaitseline köögiviljapüreesupp sobib ka veganitele.

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g kookospiima

5 dl köögiviljapuljongit

450 g porgandit (lõika tükkideks)

1 sl karripulbrit

1 hakitud küüslauguküüs

0.5 tl soola

0.25 tl purustatud musta pipart

Valmistamine

Pane kõik komponendid paksupõhjalisse potti. Kuumuta keemiseni, siis alanda kuumust ja keeda tasasel tulel 10-15 minutit, kuni porgandid on pehmed.
Püreesta saumiksriga või kannmiksris ühtlaseks. Maitse - vajadusel lisa veel soola-pipart.
Jaota supp supikaussidesse, kaunista hakitud peterselli või koriandri ja/või seesamiseemnetega.

Retsept on USA toidublogist Soup Chick (Curried carrot coconut soup). Pildi tegi ÜLLEKAS.

LISA KOMMENTAAR

Anu
postitatud 20.07.2012 08:22

Väga maitsev! :) Kindlasti teen vihmastel (sügis)õhtutel uuesti.

Üllekas
postitatud 01.02.2013 10:34

Karrine porgandi-kookospiimasupp sai päris vürtsikas. Ehtne soojendav talvesupp. Järgmine kord panen siiski natuke vähem karrit.

Liisi
postitatud 12.09.2013 22:06

Minul sai ideaalne. Väga maitsev supp, kindlasti teen veel! Tänan!