Tuunikala-oasalat

Imelihtne ja kiiresti valmiv suvine salat, milleks tuleb avada tuunikala- ja oakonserv ja need lihtsalt kokku segada.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
5 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 õliga tuunikalakonserv (nt John West, Abba)

400 g purk konservitud valgeid konservube (Cannellini)

väike kimp siledalehist peterselli

sidrunimahla

soola ja musta pipart

Valmistamine

Nõruta tuunikala liigsest õlist. Loputa konservoad jaheda veega, siis lase nõrguda.
Sega kausis tuunikala ja oad, sega juurde hakitud peterselli, sidrunimahla. Maitsesta soola-pipraga ja serveeri.

Soovi korral lisa salatile ka hakitud punast sibulat.

LISA KOMMENTAAR

Karima
postitatud 04.10.2012 10:36

seda kohe peab proovima :) aitah

Karima
postitatud 04.10.2012 21:53

tegin ,maitses hea ,lisasin sibularattaid ja keedumuna

Silja
postitatud 31.10.2012 13:30

Jube hea oli. Sõin lõunaks üksi- täitsa paras ports :P Kahele sobib kui menüüs veel midagi.

Silja
postitatud 05.11.2012 15:52

... ja väga stressivaba salat on ka kui peaks kiirelt külalistele midagi kokku segama :)

Triin28
postitatud 01.05.2013 18:02

Tegin seda õhtusöögiks, mõnus kerge söök.

Jeti
postitatud 12.03.2015 08:59

Imehea: sobib nii õhtu- kui hommikusöögiks.

Hexy
postitatud 01.02.2016 21:54

Kiiresti valmiv mõnus salat.

Silja Laht
postitatud 28.04.2016 19:00

Supertervislik toit! Tuunikala on hea D-vitamiini allikas ja täis kasulikke rasvu. Oad on ühed parimad kiudainete allikad, mida armastavad meie kasulikud soolebakterid. Petersellis on palju C-vitamiini, mis on ise hea ja soodustab ubades ja kalas leiduva raua imendumist.