Praetud kammkarbid

Kõige lihtsam viis kammkarpide kuumtöötlemiseks.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

värskeid kammkarpe

praadimiseks võid

meresoola

musta pipart

sidrunit

Valmistamine

Puhasta kammkarbid, sh eemalda väike vintske hele lihas.

Kuumuta pannil või keskmisel kuumusel. Lisa kammkarbid ja prae mõlemalt poolt umbes poolteist minutit, kuni need on just läbi küpsenud. Väldi liigset küpsetamist ja arvesta sellega, et kammkarp jätkab küpsemist ka peale pliidilt võtmist.

Tõsta kohe pannilt, maitsesta tilga sidrunimahla, meresoolahelveste ja värskelt purustatud musta pipraga.

Serveeri kohe - fotol on lisandiks ürdisalat.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR