Kanavrapp Caesari kastmega

Kergeid kanatäidisega rulle võib teha nii õhukese lavaši kui ka nisutortiljadega. Roa valmistamiseks sobib ideaalset Gourmet Club'i maitsev Caesari kaste.

Loomulikult võid kasutada grillkana asemel ka koduse ahjus küpsetatud kanaprae jääke.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

6 suurt nisutortiljat või lavašši

350 g purk Gourmet Club'i Caesari salatikastet

1 grillkana

1 keskmise suurusega Rooma salat

6 viilu suitsupeekonit soovi korral

Valmistamine

Jaota Caesari kaste kahe erineva kausi vahel. Ühte kaussi lisa puhastatud ja tükeldatud grillkanaliha, teise kaussi ribadeks lõigatud Rooma salat. 

Tõsta igale nisutortiljale 1/6 kanatäidist, selle peale 1/6 salatisegust. Soovi korral aseta peale terve või tükeldatud krõbe suitsupeekon. Keera rulli ja serveeri kohe või keera paberisse ja pista piknikukorvi. 

Kasutatud toode:

Caesari kaste oli Gourmet Club'i tootepere kõige esimene liige. Kaste sai aastal 2012. Eesti parima kastme tiitli ja on tänaseni klientide lemmiktoode.
Caesari kaste valmib vaid parimatest värsketest toorainetest. Kastmes kasutatakse autentset Parmesani juustu, külmpressitud oliiviõli, ehtsat Dijoni sinepit ja Worcestershire kastet.

Kaste on saadaval 150 g ja 350 g suurustes pakendites. 

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Hamburger Helper
postitatud 28.12.2016 20:57

Delicious looking and perfect to take on a picnic!

Pille
postitatud 12.04.2017 10:20

See oli imelihtne ja imetore. Lapsed ja mees sõid rõõmuga, mina ka. Piknikule või kergeks-kiireks eineks teen kindlasti teinekordki!

Kaare
postitatud 14.04.2017 17:28

Väga maitsev!