Gruusiapärane roog pommu e. baklažaaniga (badrižani), fotol ees vasakul.
2 saledamat pommut e. baklažaani
praadimiseks õli
kimp värsket koriandrit
3 küüslauguküünt
maitse järgi soola
peotäis granaatõunaseemneid
Lõika pommud ristipidi 5 mm paksusteks viiludeks. Puista viiludele soola ja lase 20-30 minutit seista. Patsuta köögipaberiga kuivaks.
Kuumuta pannil õli ja prae pommuviilud mõlemalt poolt kuldseks.
Samal ajal haki koriander ja küüslauk peeneks, maitsesta soolaga. Puista ürdisegu praetud pommuviiludele ja tõsta pommuviilud vaagnale.
Enne serveerimist puista roale granaatõunaseemneid.
Retsept ilmus ka Pille Petersoo raamatus "Nami-Nami. Maailma maitsed 1", pildi tegi Juta Kübarsepp.
Praetud pommuviilud ürtide ja granaatõunaseemnetega
Gruusiapärane roog pommu e. baklažaaniga (badrižani), fotol ees vasakul.