Praetud pommuviilud ürtide ja granaatõunaseemnetega

Gruusiapärane roog pommu e. baklažaaniga (badrižani), fotol ees vasakul. 

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 saledamat pommut e. baklažaani

praadimiseks õli

kimp värsket koriandrit

3 küüslauguküünt

maitse järgi soola

peotäis granaatõunaseemneid

Valmistamine

Lõika pommud ristipidi 5 mm paksusteks viiludeks. Puista viiludele soola ja lase 20-30 minutit seista. Patsuta köögipaberiga kuivaks. 

Kuumuta pannil õli ja prae pommuviilud mõlemalt poolt kuldseks.

Samal ajal haki koriander ja küüslauk peeneks, maitsesta soolaga. Puista ürdisegu praetud pommuviiludele ja tõsta pommuviilud vaagnale. 

Enne serveerimist puista roale granaatõunaseemneid. 

Retsept ilmus ka Pille Petersoo raamatus "Nami-Nami. Maailma maitsed 1", pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR