Klopi muna veega lahti, maitsesta soola-pipraga ning sega juurde murulauk. Kuumuta mittenakkuv pann aeglaselt kuumaks (mitte liiga kuumaks - munasegu peaks hüübima, mitte praadima) ning tõsta kulbiga pannile õhuke kiht munasegu (kui munamassi liiga paksult valada, siis ei saa kena munarulli keerata).
Kui omlett ühelt poolt hüübinud on (kontrolli- panni õrnalt raputades liigub omlett pannil edasi-tagasi), siis keera see õrnalt ümber ja lase ka teiselt poolt hüübida.
Libista omlett puidust lõikelauale ja lase jahtuda.
Määri jahtunud omletile creme fraiche, aseta peale singiviilud ja basiilikulehed. Keera rulli (saad paksu sigari ;)).
Serveerimiseks lõika omlett kerge nurga all pooleks.
Retsept on raamatust Pret A Manger: Food on the Move
Munarull singi ja basiilikuga
Pret A Manger on kiirsöögikett Suurbritannias, mis spetsialiseerub erinevatele võileibadele ja salatitele.