Estragoni-peterselli-sinepimarinaadis maitsestatud kanakintsufileed on mõnusalt omapärase maitsega. Sellisel moel valmistatud kana sobib hästi ka erinevate salatite koostisesse.
Estragoni-peterselli-sinepimarinaadis maitsestatud kanakintsufileed on mõnusalt omapärase maitsega.
Sellisel moel valmistatud kana sobib hästi ka erinevate salatite koostisesse.
6 kana kintsufileed või mõned rinnafileed
4 sl külmpressitud oliiviõli
1 sl kuivatatud või 2-3 sl värsket estragoni
1-2 sl hakitud värsket peterselli
1 sl Dijoni sinepit
2 sl punast veiniäädikat
soola ja musta pipart
Tambi kanakintsufileed veidi õhemaks. (Kui kasutad kana rinnafileesid, siis lõika need õhemateks viiludeks ehk eskaloppideks).
Sega kausis oliiviõli, estragon, hakitud petersell, sinep ja veiniäädikas, maitsesta soola-pipraga.
Pane kanaliha marinaadi sisse ja lase vähemalt tund aega toatemperatuuril või üleöö külmkapis maitsestuda.
Tõsta kanatükid kuumale (grill)pannile ja prae mõlemalt poolt mõõdukal kuumusel kuldseks.
Serveeri niisama või lõika õhemateks viiludeks.
Nigel Slateri retseptiidee, pildi tegi ZOOZI.
Liha jäi hästi pehme ja hõrk.Meile väga meeldis.
Tõesti väga pehme ja mahlane kanafilee tuli. Mul kipub kanafilee praadides enamsti kõva tulema, selle retsepti järgi küll mitte.
Tiina, kas Sa kasutasid kintsu- või rinnafileed sel korral?
Kasutasin rinnafileed.
Kana estragoni-petersellimarinaadis
Estragoni-peterselli-sinepimarinaadis maitsestatud kanakintsufileed on mõnusalt omapärase maitsega.
Sellisel moel valmistatud kana sobib hästi ka erinevate salatite koostisesse.