Kana estragoni-petersellimarinaadis

Estragoni-peterselli-sinepimarinaadis maitsestatud kanakintsufileed on mõnusalt omapärase maitsega.

Sellisel moel valmistatud kana sobib hästi ka erinevate salatite koostisesse.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

6 kana kintsufileed või mõned rinnafileed

Marinaad:

4 sl külmpressitud oliiviõli

1 sl kuivatatud või 2-3 sl värsket estragoni

1-2 sl hakitud värsket peterselli

1 sl Dijoni sinepit

2 sl punast veiniäädikat

soola ja musta pipart

Valmistamine

Tambi kanakintsufileed veidi õhemaks. (Kui kasutad kana rinnafileesid, siis lõika need õhemateks viiludeks ehk eskaloppideks).

Sega kausis oliiviõli, estragon, hakitud petersell, sinep ja veiniäädikas, maitsesta soola-pipraga.

Pane kanaliha marinaadi sisse ja lase vähemalt tund aega toatemperatuuril või üleöö külmkapis maitsestuda.

Tõsta kanatükid kuumale (grill)pannile ja prae mõlemalt poolt mõõdukal kuumusel kuldseks.

Serveeri niisama või lõika õhemateks viiludeks.

Loe veel:

Nigel Slateri retseptiidee, pildi tegi ZOOZI.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 25.03.2011 11:28

Liha jäi hästi pehme ja hõrk.Meile väga meeldis.

Tiina
postitatud 21.04.2013 22:09

Tõesti väga pehme ja mahlane kanafilee tuli. Mul kipub kanafilee praadides enamsti kõva tulema, selle retsepti järgi küll mitte.

Pille
postitatud 28.05.2013 13:50

Tiina, kas Sa kasutasid kintsu- või rinnafileed sel korral?

Tiina
postitatud 16.08.2013 14:25

Kasutasin rinnafileed.