Hõõrutud maasikad kaneeliga

Maasika toorhoidis.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

1 kg puhtaid ja terveid maasikaid

650 g suhkrut

2 triiki tl jahvatatud kaneeli

Valmistamine

Hõõru maasikad suhkru ja kaneeliga vahtu. Vala hästi puhtasse purki. 

Kaaneta purk ja säilita jahedas. Tarvita 6 kuu jooksul.

Retsept ilmus ajakirjas Kodu & Aed (Juuli 2000). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

ErleS
postitatud 17.07.2010 19:32

Maitsev, kergelt kaneelise järelmekiga.

Kaare
postitatud 05.07.2016 15:12

Kuna säilitamiseks ei teinud ja maasikad olid magusad, panin suhkrut vähem. Väga mõnus kooslus!