Vahusta munad suhkruga. Sega kuivained kokku ja sega ettevaatlikult vahu hulka. Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit. Kummuta küpsenud biskviit suhkruga ülepuistatud küpsetuspaberile.
Kuni põhi jahtub, valmista täidis. Vahusta koor ja sega juurde toorjuust. Purusta Marianne kommid ja lisa segule (või kasuta Fazer Marianne Crush kompvekipuru).
Määri täidis ühtlase kihina jahtunud biskviitpõhjale. Keera rulli nii, et serv jääks rulli alla. Pane rullbiskviit küpsetuspaberisse keeratuna külmkappi jahtuma.
Retsept on pärit raamatust "Suur küpsetamisraamat", selle saatis ja jäädvustas pildile ZOOZI.
Marianne rullbiskviit
Fazeri Marianne piparmündikompvekkidega maitsestatud toorjuustukreem kakao-rullbiskviidi sees.