Krõbesaiad kalamarja ja juustukreemiga

Elegantsed suupisted rootslaste kuulsa Västerbottensost juustuga. Siiamarja asemel võib kasutada ka forelli- või lõhemarja.

Vahendid toidu valmistamiseks ning ilusaks serveerimiseks leiate kauplusest Apelsin (Tallinnas Järve ja Rocca al Mare keskuses, Rakveres Vaala keskuses). .

Kogus
12 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

12 viilu pikka saia

100 g toorjuustu

1 dl riivitud Västerbottensost® juustu või muud kõvemat juustu

100 g siiamarja või punast kalamarja

musta pipart

Valmistamine

Prae saiaviilud kergelt mõlemalt poolt võis. Lase jahtuda. Sega toorjuust ja riivitud juust. Määri juustukreem saiaviiludele. Jaota peale kalamari ja jahvata veskist veidi pipart peale.

Loe veel:

Retsept on mugandatud Rootsi ajakirjast Lantliv Mat & Liv (nr 4/2010). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 07.01.2017 20:45

Väga mõnusad suupisted!

Pille
postitatud 07.07.2017 09:52

Kaarega nõus - ma olen nii mõnegi koduse pidulikuma peo alguse veelgi pidulikumaks nende serveerimisega teinud :)