Ehk jõhvikamahla, viina ja tsitruselikööriga jõulujook - tõeliselt mõnus jõulujook, mis pole liiga magus.
1 l jõhvikamahla
2 sl hõõgveini/glögi maitseainesegu (nt Meira)
1 dl viina
0.5 dl Cointreau apelsinilikööri
kuivatatud jõhvikaid
Kuumuta jõhvikamahl ja glögimaitseaine omavahel keemiseni. Tõsta pott tulelt, lase võimaluse korral tõmmata tunnike.
Lisa (vajadusel uuesti kuumutatud joogile) viin ja Cointreau.
Kurna läbi sõela ning serveri koos kuivatatud jõhvikatega.
Retsept on mugandatud raamatust "Kotilieden jouluaika: Pikkujoulusta loppiaisen" (2006). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Väga mõnus jõulune :)
See maitseb nagu pask ehk sitt
Cosmopolitan-glögi
Ehk jõhvikamahla, viina ja tsitruselikööriga jõulujook - tõeliselt mõnus jõulujook, mis pole liiga magus.