Arbuusisupp tšillihelvestega

Suvine virgutav külmsupp koosneb vaid kahest komponendist ja jääkuubikutest :) Kasuta võimalikult magusat, mahlast ja punast arbuusi!

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 väiksem küps arbuus

1 sl tšillihelbeid

jääd

Valmistamine

Lõika külm arbuus sektoriteks, eemalda seemned ja lõika viljaliha tükkideks. Pane viljaliha ja eraldunud mahl kannmikserisse ja püreesta ühtlaseks. Suru läbi peene sõela, sega juurde tšillihelbed.

Jaota supp kaussidesse, lisa jääkuubikud ja serveeri.

Retsept on mugandatud Briti ajakirjast BBC Vegetarian (September 1999; Watermelon soup wtih chilli flakes)

LISA KOMMENTAAR