Hummusesupp

ehk kikerhernesupp Liibanoni moodi. Kasuta kindlasti isetehtud hummust!

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

5 dl isetehtud hummust

1 l kuuma köögiviljapuljongit

Serveerimiseks:

4 sl rõõska koort

purustatud musta pipart

värskeid petersellilehti

Valmistamine

Pane hummus köögikombaini. Lisa kulbitäis kuuma köögiviljapuljongit ja püreesta. Lisa ülejäänud puljong ja töötle ühtlaseks.

Vajadusel kuumuta supp läbi ja jaota siis supikaussidesse. Nirista peale veidi koort, garneeri purustatud musta pipra ja petersellilehtedega.

Nipid ja soovitused:

  • Veganvariandi jaoks kasuta veganitele sobivad kooreasendajat. 

Retsept on Briti ajakirjast BBC Vegetarian (September 1999)

LISA KOMMENTAAR