Porgandiroog kukeseentega

Lihtne kreemjas roog kukeseente, porgandite ja suitsusingiga.

Kogus
ühele
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

200 g porgandeid

1 dl köögiviljapuljongit

suhkrut

muskaatpähklit

100 g kukeseeni

40 g taist suitsusinki

1 tl õli

2 sl toorjuustu

sibulapealseid

Valmistamine

Lõika porgandid 0,5 cm tükkideks ning tõsta pannile, vala peale köögiviljapuljong, lisa terake suhkrut ja muskaatpähklit. Hauta tasasel tulel kaane all pehmeks (ära sega).

Prae kukeseened ja tükeldatud toorsuitsusink õlis läbi, lisa porganditele koos toorjuustuga ja kuumuta läbi. Raputa peale rohelist sibulat.

Serveeri riisiga.

Loe veel:

Retsepti saatis kasutaja Kokkamas95, pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

coexiz
postitatud 06.03.2014 17:26

Tegin täna aga kasutasin kukeseente asemel marineeritud seeni ja sibulapealsed jäid ära. Segasin valmistehtud riisi kah veel hulka. Mehele väga meeldis :)

Pille
postitatud 15.07.2024 09:45

Kasutaja Kokkamas95 saatis 2010. aastal sellise pildi: