Kuumad juustusaiad Ungari moodi

Kuumad ahjuvõileivad paprika-kappari-juustukattega ungari moodi.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

70 g võid

100 g riivitud juustu

1 tl mahedat paprikapulbrit

1 tl hakitud kappareid

8 viilu saia

Valmistamine

Sega pehme või ja riivitud juust, maitsesta soola, paprika ja hakitud kapparitega.
Määri segu õhukestele saiaviiludele ja küpseta praeahjus.

Peeter Kardi retsept (Juustuleivad ungari moodi), pildi tegi Pille.

LISA KOMMENTAAR

Tullia
postitatud 23.05.2012 13:30

Mõnusad toit soojade juustusaiade armastajatele.

Elsa
postitatud 15.01.2015 11:48

Jällegi, väga ahvatlev retsept, aga ilmus, kui panin otsingusse peet :)

Pille
postitatud 15.01.2015 16:12

Elsa, tunnistan süüd, aga a) aineotsinguga seda ei juhtuks ja b) retsept on pärit Peeter Kardi sulest ja kuna tegemist on (kadunud) hinnatud hobikokaga, siis on vaikimisi otsingureal ka tema nimi ;)