Paprikased kartulisektorid

Paprikamaitselised "kauboikartulid". Sobivad hästi grillkana kõrvale.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
45 minutit (sh 35 minutit ahjus)
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 kg kartulit

2 sl oliiviõli või võid

2 tl paprikapulbrit

soola ja musta pipart

Valmistamine

Pese kartulid hoolega, lõika sobiva suurusega sektoriteks. Keeda kartulisektoreid soolaga maitsestatud vees 5 minutit. Nõruta ja pane suurde kaussi.

Nirista peale oliiviõli või sulavõi, maitsesta paprika ning rohke soola-pipraga. Sega hoolega. Laota kartulid ühele või kahele ahjuplaadile ning küpseta 200-kraadises ahjus 25-30 minutit, kuni krõbedad ja läbinisti küpsed.

Nipid ja soovitused:

  • Veganliku/laktoosivaba/kaseiinivaba versiooni jaoks kasuta õli, mitte võid.


Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 05.12.2014 20:01

Maitsvad kartulid!

Ilse
postitatud 24.10.2017 20:01

Mina kasutan võid, väga maitsvad.