Sarvesaiad tomati ja mozzarellaga

Soolase täidisega sarvesaiad.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

6 tk croissant'i e. sarvesaia

3 tk tomatit

100 g mozzarella juustu

6 lehte lehtsalatit

100 g Crème Bonjour päikesekuivatatud tomatitega toorjuustu

6 lehte värsket basiilikut

musta pipart

Valmistamine

Lõika sarvesaiad poolenisti lahti. Lõika tomatid ja mozzarella viiludeks. Loputa salatilehed, kuivata hoolega.
Määri iga sarvesaia sisse veidi määrdejuustu, aseta peale salatileht, seejärel juustu- ja tomativiilud. Maitsesta vähese hakitud basiiliku ning musta pipraga.

Retsept on Soome veebilehelt Ellit (Tomaatti-mozzarella croissantit)

LISA KOMMENTAAR