Kookospiimaga panna cotta

Kookospiima ja -likööriga maitsestatud panna cotta kooretarretist serveeritakse ananassikompotiga.

Kogus
kaheksale (väikesed portsjonid)
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

3 lehte želatiini

2 dl kookospiima

2 dl piima

3 sl suhkrut

2 sl Malibu- kookoslikööri

Peale:

tükk värsket ananassi

2 sl tuhksuhkrut

värsket münti

Valmistamine

Pane želatiinilehed külma vette ligunema 5 minutiks.
Kuumuta kookospiim, piim ja suhkur potis. Lisa ükshaaval veidi kuivemakspigistet želatiinilehed ja sega, kuni need on lahustunud. Sega juurde kookosliköör.
Jaota segu magustoidupokaalidesse ja lase vähemalt 4 tundi, soovitavalt üle öö külmkapis tarretuda.
Lõika ananass väikesteks kuubikuteks, maitsesta tuhksuhkruga. Tõsta magustoitudele, kaunista värske mündioksaga.

Retsept on Soome ajakirjast Kotiliesi (Ananaspannacotta). Pildi tegi TULLIA.
LISA KOMMENTAAR

Tullia
postitatud 31.05.2011 22:20

Väga maitsev kooslus kookospiimast, ananassist ja piparmündist.