Koorene seenekaste

Kiire kaste keedetud makaronide juurde.

Kogus
viiele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

60 g võid

200 g värskeid seeni

300 g rõõska koort

1 tl riivitud sidrunikoort

1 purustatud küüslauguküüs

näpuotsaga musta pipart

näpuotsaga muskaatpähklit

3 sl riivitud parmesani

Serveerimiseks:

keedetud makarone

Valmistamine

Sulata või pannil, lisa seened. Hauta 1 minut. Maitsesta küüslaugu, sidrunikoore ja pipraga. Lisa koor, kuumuta kastet paar minutit nõrgal tulel. Lisa parmesan ja kuumuta veel 3 minutit.

Serveeri keedetud makaronidega.

Loe veel:


Retsept on pärit ajakirjast Toiduäri 4/1998, pildi tegi DOMORI.

LISA KOMMENTAAR

Domori
postitatud 26.03.2012 14:49

Kiire, lihtne ja väga maitsev. Panin seeni natuke rohkem, sest olen suur seenesõber, tulemus oli väga mõnus.