Väikesed banaanipirukad

Väikesed lehttainapirukad banaani ja šokolaadi-pähklikreemiga.

Kogus
32 tk
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

400 g lehttainast

2 dl šokolaadi-pähklikreemi

2 küpset kõvemat banaani

veidi mett soovi korral

röstitud mandlilaaste

Valmistamine

Rulli lehttainas kergelt jahusel laual lahti ning lõika välja 32 väikest ruutu suurusega u 5x5 cm. Aseta tainaruudud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Suru keskkoht sobiva suurusega klaasipõhjaga alla, et tekiks kerge süvend.

Määri igasse süvendisse veidi Nutella šokolaadi-pähklikreemi. Aseta peale 1-2 banaaniviilu. Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni lehttainas on kenasti kerkinud ja kuldseks küpsenud.

Valmis ampsupirukatele puista veidi röstitud mandlilaaste ja nirista soovi korral peale veidi mett. Serveeri.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Triin28
postitatud 30.10.2012 19:21

Maitsevad otse ahjust tulnuna kõige paremini. Kiire-lihtne õhtune magus amps.

Pille
postitatud 13.06.2016 17:50

Triin28 saatis sellise foto:

Pille
postitatud 09.07.2016 15:17

Täitsa toredad magusad ampsud!

Pille
postitatud 15.04.2017 09:29

Mul ununes pilt lisada:

Kaare
postitatud 15.04.2017 09:08

Liiga head! :)