Pastinaagipüree

Pastinaagipüree sobib hästi veiseliha juurde.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

5 pastinaaki

keetmiseks vett

1 sl võid

2 sl rõõska koort

1 sl crème fraîche'i

noaotsatäis riivitud muskaatpähklit

soola ja valget pipart

Valmistamine

Koori pastinaagid ja lõika ühesuurusteks tükkideks. Pane potti, lisa vesi ja keeda pehmeks.

Kurna vedelik, püreesta pastinaagid saumikseriga.

Maitsesta või, rõõsa koore, creme fraiche'i, soola, pipra ja muskaatpähkliga.

Retsept on Rootsi ajakirjast Mat & Vänner, nr 2/2010. Pildi tegi COUSINELLA.

LISA KOMMENTAAR

Cousinella
postitatud 14.12.2010 16:00

Täiesti maitsev roog ja eriti kasulik figuurile!